New Baking area and cooking lab behind the Reception

Fire heated oven for baking sour dough organic bread. The bread baker is taking the just made bread out of the oven. 

In the last few days with help from renowned bread baker, Ken Hercott, we re-located the wood-fired oven to a new home right next to our brand-new kitchen, and both are ready to be shared with our guests! Francesco, our in-house baking instructor and bread perfectionist improved his technique under the supervision of Ken himself, who designed and built the oven. And Francesco likes to use it to its greatest potential.

In questi giorni, il nostro personale infaticabile, con l'aiuto del famoso panificatore australiano Ken Hercott, ha spostato il nostro forno a legna nella sua nuova dimora, accanto al laboratorio di cucina costruito quest'inverno. Siamo felici di poter condividere entrambe queste novità con i nostri ospiti! Francesco, l'insegnante di panificazione di Barbialla Nuova, ha migliorato la sua tecnica grazie all'aiuto di Ken. E ama sfruttare il forno al suo massimo potenziale e condividere le sue conoscenze con i nostri ospiti.